Insikt som ger vuxenpoäng

I ren tristress idag tog jag mig en promenad, min ipod och jag.
Jag valde att blanda all musik på mp3n för att se vad jag hade för musik egentligen.
Efter ett tag, kom en låt, en låt du skickat för längesen.
Jag fick lyssna ordentligen på den, på texten.
På nått sätt blev jag arg, på nått sätt blev jag glad. För det visar bara på..


Jaja, ni kan lika gärna punscha "I hate to say I told you so" i fejjan på mig direkt, så har vi det överstökat, för det är exakt så det är.
För ja, det tog tid - men bättre sent än aldrig, men så bra jag har mått de senaste månaderna har jag inte gjort på hur länge som helst.

Kanske borde Sara Bareilles låt Love song kommit lite tidigare, kanske hade det vart en lite hjälp på vägen.
Men det tog tid att inse att de dagarna i solen inte var värda efter alla dess dagarna i spöregn.
Ung och dum är nått så sjukt sant, där var jag och där var du.
Kanske lite för unga, kanske lite för dumma.
Kanske jag mer dum än dig.
För din charm, den går inte att komma undan, du var där med ditt leende och jag föll.
Kan ha var min bästa sommar, precis fyllda 18. Kan ha var min sämsta sommar, med tanke på att jag kunde ha gjort så mycket mer av den än att lägga min energi på någon som endå inte var kvar där när det tuffa började igen.

Men jag vet, jag känner dig som en öppen bok. Jag var där, jag har alltid vart där.
Och det som gör mig så arg är att du inte gör nått åt dina tankar och känslor, du sitter och säger till mig hur du inte kan vara dig själv och du berättar för mig hur du skulle vilja leva ditt liv. Men vakna upp och gör nått av det!

Kanske inser jag att det är en omöjlighet att kunna undvika dig, av olika anledningar.
Att jag endå någongång skulle träffat på dig, så egentligen kanske man kan se att det var lika bra att det skedde, för nu har vi fått det överstökat. Jag vet, alla trodde - jag trodde, vi behövde tid att växa på oss, att växa upp.
Men nu, idag så vill jag inte veta, jag vill inte höra.

Så här i efterhand så kanske det hade vart bättre om du firat midsommar hemma den sommaren, för du har verkligen inte varit värd det här.
För du är en skit människa.

Peace and Love -08

Eftersom att jag bara var där 1 dag och arrangemanget var i grannkommunen så fick jag inte riktigt den där festivalkänslan. Men visst, det var väl trevligt.
Jag hade kollat ut 8 band jag skulle se, jag såg hm.. 3 band var av 1 var inget jag hade tänkt att se.

Jag skulle se Veronica Maggio, men då regnade det så då var jag opepp.
Jag var iaf och såg Mustasch, jag och Mögel skulle se Prop Dylan, men han spelade inne på S2 och den scenen va så jävla kass så vi drog därifrån.
Sen spelade vi "fuck the dealer" och jävlar va bra jag är på att gissa kort! Fredrik fick rätt mycket stryk!
Efter vi hade spelat det där några vändor och killarna bjudit på ren smirnoff begav vi oss lite salongsberusad för att titta på DLK, konserten va faktiskt lyckad!
Dock tappade jag bort alla så jag va lite lost i  2 timmar, men när jag står som bäst där så kommer Nils, aka Kung Henry och hans vän Linus. Då blev jag lite happy och hängde med den ett tag :)
Sen vimsade jag runt och försökte hitta Jocke, jag måste erkänna att jag fick lite panik ett tag när jag inte hittade någon. Det var så mycket folk att när man tittade ut i folkmassorna kunde man typ inte fästa blicken. Så resultatet var att man inte såg någon!
Men jag träffade på Gustav som kramade om mig lite och sa att jag såg lite lost ut, haha.
Han och hans kvinnosällskap drog vidare ganska fort och min panik hade minskat lite faktiskt.

Helt otippat träffar jag på P's vän. Eller jag såg det nog som mitt sista rop på hjälp, så jag glider fram och frågar om inte han känner P, vilket han ju gör. Så vi tillsammans hittar på P, efter sisådär 412 samtal. Då hittar vi honom vid ett kaffestånd men en kaffe i handen och ser allmänt jävla nöjd ut.

Vi drog och tittade på Teddybears STHLM, de va sjukt grymma! Jag måste börja lyssna mer på dem, haha.
De hade folk uppklädda i kostym och jättestora teddybjörnshuvuden på scenen.
Aaah det var en cool konsert.

Mina planer var att jag skulle se Kapten Röd och Afasi och Filthy, men så blev icke fallet. Vi hamnade på rockklubb där något faluband skulle spela, de hade jättelångt hår och stod och svingade med det. Jag ska inte säga att jag blev djupt imponerad, men visst det är bra att folk gör saker de brinner för.
Jag fick iaf öl så jag tog det mest chill medans de andra stod och headbangade ikapp med bandet.
Efter det så var det dags att ta bussen hem, jag somnade och vaknar av att en kille framför mig typ pickar mig aaaashårt på axeln och när jag slår upp ögonen ser jag han framför mig med ett stort flin; lever du?!
Ja, jag levde.. Och ville bara att han skulle låta mig vara.

Kom hem tillslut, sov rätt oroligt på natten. Vaknade typ 8 och var svinpigg sen somnade jag om jag vaknade tillslut kl 14, haha. Det var sjukt skönt!
Jocke kom över på kvällen och vi åt kinamat, mmh! Jag har längtat sjukt länge efter det!
Sen såg mamma och jag bröllopsfixaren med J. Lo, kan va snudd på världens sämsta film.

Men i natt däremot har jag sovit som en liten gris, vaknade för ett tag sen, Och idag ska jag inte göra många knop, mitt första delmål är nu frukost.

Vi ses!

Mellanlandar lite..

Nu är jag hemma och vänder en stund, jag va jui som sagt på arbetsförmedligen idag och uttryckte min ilska mot den stackars mannen som tog emot mig.
För det första är arbetsförmedlingen dumma i huvudet, så länge de inte betalar ut pengar till en, jag berättade att jag jobbade 85% nu i sommar, då gnäller de. De låter en inte vara förrens man jobbar 100% men vem fan vill anställa mig på 15% liksom? Ge mig lite pengar och va tyst.

Jag hann en vända på stan också, mycket rea överallt.
Köpte en gul virkad klännig på Gina, en blus på Vera och en tunn långärmad på H&M allt blev typ 200 spänn, haha. Det är så vi vill ha det.

Jag avundas alla som har semester i sommar, jag är så trött på att jobba. Kan iofs vara för att jag är förkyld och då har man ju knappt någon livslust.
Men iofs så behöver jag all cash jag kan få, om jag nu ska dra i augusti. Jag är jääävligt kluven till det, iofs har jag en sån här dag då jag lika gärna kan dra imorgon, haha. Vem vet hur jag känner imorgon..
För imorgon kanske blir en bättre dag, men lite piss and leave-festival i grannkommun. Kan bli bra, iofs känner jag mig sjukt opepp och inte alls sugen på att häva bärs.
Men det ska det göras, med kungarna från STHLM! Haha undra om Mögel är still alive efter de hårda dagarna han spenderat i vackra dalarna.

Jag måste komma ihåg att skriva ut den lilla fina artist-schemat, så jag vet vart jag ska befinna mig när det väl gäller.
Veronica Maggio är första stoppet iaf. Man kanske skulle ta och bli ett måndags-barn. För så här kan man ju fan inte hålla på.

Dagens låttips: Syster Sol - Vad sysslar vi med

Antal festivalbiljetter: 2 st
Antal jobbade dagar denna vecka: 5 st
Antal förväntansfulla sms: 0 st

Nelly

Jag har haft Nelly's album på datorn länge, men det var bara nu i dagarna som jag upptäckte den här låten.
Jag gillar den den!




Imorgon är det peace and love för min del.
Kaptenen kommer så där på scenen och vänta på mig, heehe!

Kommer nog bli en grym kväll, om jag hinner kurera mig.
Nu ska jag till helvetets arbetsförmedlingen, och sen jobb.

Vi syns i vimlet!

Skit dag!

Fan, inatt har jag inte kunnat sova. Gick och la mig 11, vid 4 hade jag inte somnat ordentligt och skulle upp kl 6. Jävla skit nr 1.
Sen ringde kl plötsligt då hade jag somnat av och va så sjukt trött, tog på mig kläderna och drog till jobbet och där va allt bara så jävla drygt idag.
Och när man väl skulle gå hem så var det nå möte för vikarier, efter mötet visade det sig att det inte var någon nytt för mig att höra så det var helt värdelöst.
Sen nu kom jag hem och ringde den där jävla arbetsförmedlingen och ska påanmäla mig för att jag missade avstämningstiden, vafan har jag ett jobb kan de inte bara låta mig vara?! Jävla idioter.
Så då måste jag dit imorgon, på den dagen jag skulle sova ut och bara chilla, nejnej då måste man in till stan. BAH! Jävla skit igen.

Men på lördag är det piss and leave, då ska jag dit. Och hänga runt, kolla på pop,hårdrock och hiphop. OHYEAH! Kommer bli en bra kväll, mitt största problem kan ju va vad man ska ha på sig. Kommer gå runt med halva gareroben i handväskan.

Och förkyld är jag typ, jävla skit nr 2305. Men PEPPAR PEPPAR! Jag käkar panodil som om det vore plockgodis. Och försöker kurerar mig.

Men igår var jag, Malin och Hanna och åt middag på Etage, haha det va riktigt jävla soft! Och gott, jag glassade runt med alkoholfria drinkar, medans Malin och Hanna gick på det alkoholinnehållande alternativet.
Efter det drog vi till rådhusgården och mötte upp Hannas syrra och lite folk.
Men vid halv 11 fick det vara nog för miss Marys del. Sängen väntade. K-gårn väntade. Suck.

Men som sagt, på lördag. Då lever jag.

Oohja

Lördag it is. Big smile.

Idag har jag och Erik vart i Borlänge och tittat på McMon and the Mighty Vibes, ooh de va bra!
Dom är alltid bra och Simons gulliga fästmö va där med sin tjockis-gravid-mage.

Sen hängde vi runt och kollade på alla skapargrejer.
Vi köpte även Ben and Jerry-glass. Dagens anteckning: Aldrig mer! Fy tusan, glassen va så mäkig att man mådde dåligt efter 2 tuggor.

Imorgon jobb 7-14. Jag har ont i halsen och vill bara sova bort hela dagen. Men icke..
Men på lördag, som sagt, då blire fett!

Träffa förövrigt Mögelfar idag, han va full. Jag är orolig mamma på stan.

Måste sova, see ya!

Bengt är Bengan

Jag hade en polare förrut. låt oss kalla honom Bengt. Enda sen Bengt var liten har han blitt kallad Bengan, av familjer, vänner, rubbet.
Jag hängde med Bengan ett tag, och det fanns inte i min värld att kalla honom Bengt, och så har det vart.
Nu hänger Bengan med en annan som kallar honom Bengt.

Du bruden, Bengans morsa ringde och sa att hon ville ha tillbaka sin Bengan.

Kan bli en bra dag!

Imorgonkväll spelar Governor Andy och McMon and the Mighty Vibes i borlänge, kan bli en bra kväll imorgon!
Kan va att jag sett Guvenören för många gånger, men det är bra!

http://www.bolanche.se/index.php?id=24&pId=0&eId=640 

Någon som är på?

Hejhej, jag är en tjej på 21 jordsnurr!

ja, fy tusan igår va det födelsedag, vaknade på näset och fick ju god frukost.
försökte bli vän med alkomätaren så man fick åka hem någongång.
Väl hemma så drog jag över till Malin och hängde där en stund, sen kom Jocke hem och han skjutsade mig till stan.
Där mötte jag upp Mickan, Kickan och Hanna, vi käkade finmiddag på maestro. Där fick jag gratis tzatziki för jag fylle år haha, dom va roliga!
Efter maten drog vi hem till Hanna och drack ööööööl.
Utanför Hanna mötte vi upp Robba och Nisse, Nisse fyllde också år igår så vi spånade i om inte vi och våra mamis hade legat på BB samtidigt, vilket är rätt troligt.

Sen vankades det utgång, heeerliga harrys!
Där flög shotar och rosa drinkar kring mig igår tror jag!
Kvällen va helt ok, hängde runt lite på harrys träffade rätt mycket schysst folk.

Och jag va städad och kände att det här kommer bli en lugn kväll men sen kom man till harrys och ryktet om födelsedagsbarnet maria spreds sig som ett virus där inne, så vips! va man inte så städad längre, inte odräglig men lite sådär såsig.

blev kvar tills de tände lyset på harrys, haha tror aldrig det har hänt. fyfan, det kändes inte helt ok!

hämtade upp min cykel och färdmedel hem, och när jag kommer till järnvägsstationen träffar jag på en kille från hosjö helt blodig och han ba: åh får jag låna din telefon och ringa en polare?
jag blev typ lite rädd så jag lånade ut den, fick tillbaka den helt blodig, så jag har knappt vågat ta i den, men sen fick jag lov att hämta lite blött papper och göra rent den, det var äckligt. Dagens anteckningar: låna INTE ut mobben till blodiga män.

Sen kom jag hem runt 4, för vi statoil hittade jag Marcus Gåhlin och Tomas Lindgren så jag gick med dem en bit, sen  gjorde lite äggröra och hårdmacka och satt mig och chillade till typ 5, sen somnade jag :)

hallelujah bra födelsedag!

GRATTIS

YES! Idag fyller jag hela 21 år, jag fick smörgåstårta och rosa bubbledricka av mamma till brunch.
Igår, midsommarafton, va vi knök hela bunten, MEN kul hade vi!
Min kamera gick som en jävla vandringspokal och det blev väl ungefär 300 bilder tagna, haha. Dessa bilder kommer upp lite senare.

Ikväll äre ba på't igen! Det styrs nog lite bärs nere vid udden och kanske lite brännboll.
Kan bli en midsommar med en 3 dagars, i torsdags när jag slutade jobba så drog jag över till malin vid kvart över 9 och skulle chilla lite, jag typ kröp hem runt halv 2 och började jobba 8 igår morse, gick helt ok!

Nu ska jag styra upp mig själv lite, vi ses!

Glad Midsommar!

Jepp, men ska snart iväg till k-gårn, ett litet jobb pass sen då drar jag till sommarstället och hänger.
hoppas det blir fint väder, men det ser mörkt ut. illa, gorilla.
menmen, see ya!

Godmorgon 19 juni!

Idag tror jag någon jag känner fyller år, men helt ärligt så kommer jag inte på det. Så är det du? hola! så får du ett grattis.
Jag bojkottade fotbollen igår och drack te i bra sällskap istället.
Men ryktet går ju att Sverige förlorade igår, men man måste komma ihåg att det bara är en lek och i slutändan handlar det inte om vem som vinner utan att man har kul - a la lågstadiet-style.

Det var längesen jag jobbade nu, hm.. kanske helgen. Iaf så ska jag jobba idag, och imorgon den stora dagen midsommarafton, ge mig FETT med OB! Och jag ska ha blommor i håret så tanterna och gubbarna blir glada :)
Sen drar jag mig ut till sommarstället och avnjuter god mat och gott sällskap, och sen vaknar jag upp till lördag och MIN FÖDELSEDAG! Jag kämpar rätt hårt för att det ska känns spännande som när man fyllde 10, men helt ärligt så känns det som vilken dag som helst, eller ja förrutom att på lördag är det bara 9 år kvar till 30. yeey..

Nu ska jag göra brunch, omelett är min bästa mat just nu, det är så jääävla gott!!
Vi ses sen då!

Love Maary!

:)

big smile

Min framtid..

Jon ville, med en otroligt stor klick av ironi, påpeka för mig hur otroligt NOT insatt jag är i denna fortbollshysteri.
Tydligen spelar Sverige mot Ryssland ikväll - heja sverige friskt humör!

Men jag vet att toppen av djävulskap så kommer min framtid se ut ungefär såhär;


jag kommer gifta mig med någon folbollsfantast som sitter i soffan med sverigetröja och skriker med en folköl i handen och EM-chips på bordet och själv är man bannad från vardagsrummet för man inte hänger med.

hallelujah!


Imorgon..

..kommer bli grymt, jag ser fram emot det :)

En gammal goding..



Denna tillängnar jag till alla er som också har förvändlats till rebelliska tonåringar på senare tid.

Så är det..

I wanna say goodbye. Yeah, I wanna say goodbye.
Goodbye to our big life lie, nothing's gonna be alright.
You know this is our best white lie. Nothing's gonna be alright.
Doesn't matter how we try, I wanna ask you why we can't let it die?
Even though we both have tried, you know I always question why.
Why we just can't let it die?

Millencolin sa det.

Dagens outfit



Klänningen/Linnet är från MARYSOUL
Kolla in www.marysoul.com för mera schyssta kläder!

hairy mary

Nu vill jag göra nått med mitt hår, det är mörkt, och tråkigt. Längden ska jag inte göra nått med men färgen och ja, kanske formen.

Jag skulle vilja färga håret som Linsey Lohan, åt den lilla rödbruna hållet. Jag är lite, som sagt, trött på den mörka färgen. Fast jag är lite sugen på att permanenta håret igen, vet hur slitet det blev förra gången, kanske var för att jag inte tog hand om det.

Jag känner mig helt velig.
Vad tycker ni?

Ännu en anledning..

Japp, som sagt; Ännu en anledning att haffa sig en biljett till Uppsala Reggae Festival.

SEAN PAUL FOR THE WIN!!

hallelujah

Jag sitter hemma hos Jocke, jag, han och Erik käkade max för ett tag sen.
Sen har vi tittat på matrix och bara chillat.

Veckan innebär ledighet för mig, känns skönt.
Har bokat in en fika med Anna, det kommer bli wicked, kom fan inte ihåg förra gången jag träffade den kvinnan.
Sen ska jag även chila under midsommar och för er som har missat det fyller jag år den 21 juni, presenter är välkomnat.

När jag satt här som bäst vid datorn och hängde runt på facebook slängde Jocke fram en dvd-film åt mig. I en nanosekund vart jag arg och en aningens rädd sen går det upp för mig vad det är för film, det är filmen som förtjärnar en andra placering på listan över världens bästa filmer, dirty dancing kommer etta, sen kommer den underbara, den hjärtgripande och den tårframkallade filmen bodyguard!!

Jag ska hem och sen den! I lööv.

RÖJ!

Igår var jag ut med Rasmus och Jocke.
Vi käkade pizza här hemma med familjen, allt va frid och fröjd. Jag satt i min vanliga tee och hade långt ifrån bestämt mig för vad jag skulle ha på mig när vi skulle ut.
Systemet stänger 19 på fredagar, men de va lungt.. tills klockan visade sig vara 18.22.
Och jag fortfarande inte tagit tag i mig själv och kvällens outfit, så jag får kubba till mitt rum försöka få på mig nått som känns bra.
Halv sitter vi alla i bilen påväg till systemet, in där köpte lite vin och så.
Sen drog vi till en som hette Trovik, hängde runt där och drack vin och hade ett halvt öga på fotbollen.
Någonstans där blir det dimmigt för jag har ingen aning om vad klockan är när vi går därifrån, iaf så var det en vinflaska och lite trasiga glas senare, då beger vi oss till Engelskan.
Där hittar jag Karlsson OCH midnight oil - beds are burning. Jag kommer aldrig glömma den kvällen, vi sitter hemma hos dem, Karlsson kommer instörtande och säger att han hittat världens bästa dänga. Rockkille som Karlsson är tänker jag; detta kommer inte bli bra. CD:n in i datorn och DRUM DRUM DRUM går igång, vi lyssnade på den hela kvällen.
Det var verkligen back in the days.

Hänge runt på Engelskan, dricker lite öl. Träffar på Kroon som också är där på nått jävla vänster. 
Och Hiru var där, vi busringde till Tess men hon svarade inte, haha. Från min mobb så inte Hiru skulle få skäll haha.
Träffade även på IKEA, riktigt cute.

Idag har allting gått världigt lugnt och sakta. Var till ICA Maxi och köpte lite food, sen drog jag hem och la mig raklång i soffan och kunde inte röra mig. Så himla klen!
Sen kom Malin och Hanna över, så vi har setat och pratat lite strunt och gått egenom gårdagens händelser, de va också ute och struntade.

Nu har de precis dragit och jag sitter framför tv:n och tittar på Kate och Leopold, rätt ok. Min hjärna klarar typ inte av mer, inte idag iaf.

Men du ska veta att jag undra vad du gör just nu :)

No Fun At All

Men jag blev utmanad av Tess att svara på några frågor, så here we go:


Tre namn jag går under:
1: Maria
2: Mary
3: Carlsson

Tre saker som skrämmer mig:
1: Spindlar
2: SPRIT!
3: Hänga runt i främmande land

Tre saker jag har på mig:
1: mitt armband, comitted to RASTAFARI!!
2: t-shirt
3: nagellack

Tre sanningar:
1: Smek mig medhårs så kommer vi komma bra överrens.
2: Jag känner mig så sjukt tillfreds med mitt beslut, utan dig.
3: TILL ALLT BEREDD

Tre saker jag verkligen vill ha:
1: more money
2: more cash
3: more hoes!

haha

Haha, detta är DISCO! BOOM BOOM BOOM!



Livet; går bra nu!
Solen lyser, för det mesta.
Du är ute ur bilden, hoppas för alltid.
Pengarna rullar in, och läggs på hög. Iaf från och med nu.
Biljetterna är hämtade, festivalsommar 2008.
Och bilen den går bra.

Och jag, jag är påväg.

GRATTIS LIL'BRO!

Idag tog min stencoola lillebror lätt MC-kort! GRATTIS!!
Han är häftig!

Och idag har jag vart på kuppan och shoppat med mami;

- 2 par solglasögon
- en långärmad
- halsband
- en topp/blus/klänning typ.
- en tee
- ett tv-spel! haha
 
typ nått sånt, mina brillor från blammo är enda de snyggare! gosh!
Ikväll har vi vart hos tess och grillat och tittat på fotbollen, hejaheja sverige friskt humör..

Imorgon äre onsdagsöl på gång, ska bara jobba först.. 14-21. BAH! vill egentligen ha semester, men pengarna är välbehövliga!

zez i förortsbetongen.

Dagens outfit är tillbaka!

Yes, det tog ett tag. men idag hände det, dagens outfit:



Långärmad NewYorker

Linne WeSC

Sjal Kapphal

Shorts H&M

Fotlänk från Miami


UnderBar

Rådhusgården igår då, och reppade klubb UnderBar.
Jobbade först 7-14 sen åt jag lunch på stan med Andres, och han flyttar till STHLM idag :/
Kommer sakna dig, din bittra tröga sarkastiska jääävel!

Sen drog jag hem och tog bort svettlukten och mötte upp Mackan och Ke uppe vid gruvan, blev lite bärs. Sen hem till Macks morsa och drog några till, efter det drog vi till rådhusgården.
De gick före mig så hamnde det en grupp med människor före mig och när jag kommer upp och ska betala säger ledarmannen i gruppen; jag betalar för det här sällskapet jag, på vilket vakten tittar på mig och nickar in mig, tacktack gratis inträde.

Hängde runt och träffade folk, hånglade med någon 40-åring, Mackan berättade att han va bland de första som blev sponsrade av WeSC, haha, yes status på gatan. Han hade långt lockigt hår och uppsatt i hästsvans, haha. LÄCKERBIT!
Och så träffade man ju på den lilla färskingen, som man alltid träffar på. Blev visst lite blöta kyssar där å ;) haha, same story varje utgång.

Mötte upp kalitzki efteråt och drog till bussen för hemfärd.
Va lite slirigt påvägen hem från bussen, men kom hem helt och ren.
Vaknade 11 och insåg att jag började jobba om 3 timmar så de va ingen ide att sova vidare. Och de 3 timmarna har förvandlats till 1 timme. Måste styra upp migsjälv innan jobbet, see ya!


YES!!



Den här söta tjejen ska på PEACE AND LOVE - lördagen!

OCH: UPPSALA REGGAE FESTIVAL (Lite minnesvärda bilder från -07)



Natan, Ludde, Kalle och Max - MY CREW!



YELLOWMAN



CHILL



Haha! Jonas, Dan, Oskar och Ponne när vi gick in till stan och träffa på denna man son påstod sig hittat på en ny idelogi och skulle tvinga med oss i den, eller inte mig för jag ville inte förstå vad han mena, så mig blev han anti.



Jag gjorde avtryck på UPPSALA 2007

sinnessjukt

MEWGEL den jävlen äger minnesota - http://www.heresminnesota.com/blog/

Boooring

Ja, det enda jag gör är att jobbar så det är typ det min extremt spännande blogg handlar om.
Idag jobbade jag 7.30-15. Va som en zombie när jag gick upp, åt typ 2 cornflakes sen hoppade jag upp på cyklen. Jag kom till jobbet 1 minut innan jag började, lite lagom sådär.
Sen fyllde en gubbe år idag, så vi fick tårta. Det var mysigt. Sen frågad en gubbe om jag ville ha en puss, jag tackade artigt nej och efter ett tag pickade han lite på mig och sa; - du tror inte vi kan försvinna härifrån?
Jag skrattade endast åt det oanständiga förslaget, gubben satt mest och fnittrade.

Sen har jag duktigt nog klippt gräset och insett att jag almost längtar tills man får bo i hus. Det är så sjukt mysigt!
Men den dagen den sorgen, och undra vart det lilla huset ligger. Isa har ju precis köpt hus, inflyttningsfest är på G :)

Nu ska jag och mamma cykla till affärn.

Love Mary

Welcome to my hood!



Paradis-trädet, härligt härligt, men farligt farligt!



Våran megajordgubbe - de på stan sålde bra skit!



Våran gemensamma midsommarstång, haha. Ljuvligt!




APPLE!



DUDE THERE'S MY CAR!


Jepp

Nu har jag precis kommit hem från doktorn, det gick bra. Inga sprutor, så det va skönt.
Nu blir det till att skicka in papperna.

Fast nu håller jag på att göra krubb, så gotta go.
Catch you on the flipside!

Farbror Doktorn

Japp, kära anhängare, idag är dagen D.
Maria ska och hälsa på farbror doktorn, jag är livrädd och sitter just nu och förbereder mig mentalt.
Jag hatar allt som har med vårdcentraler och sjukhus att göra.
Jag var ganska lugn tills igårkväll då mamma berättade att en doktor på hennes jobb hade berättat att det även kan förekomma lite provtagningar, jag fick lov att hålla i mig i stolen så paff blev jag.
Jag är SJUKT rädd för sprutor.

Tatueringar går bra, sprutor nä. fyfan.
Ni ska få höra hur det gick när jag kommer hem (om jag gör det)


Ohja

I took the Polaroid down in my room
I'm pretty sure you have a new girlfriend
it's not as if I don't like you
it just makes me sad whenever I see it
cuz I like to be gone most of the time
and you like to be home most of the time
if I stay in one place I lose my mind
I'm a pretty impossible lady to be with

Now I'm home for less than twenty-four hours
that's hardly time to take a shower,.
hug my family and take your picture off the wall
check my email write a song and make a few phonecalls
before it's time to leave again
I've got one hand on the steering wheel
one waving out the window
if I'm a spinster for the rest of my life
my arms will keep me warm on cold and lonely nights.


80spurple

ååh har hittat sånna fina sunglasses på 80spurple.com, jag vill ha dem. någon mer som vill beställa där så delar vi på frakten?

Måndag

Hela dagen har jag fått för mig att det är tisdag idag, har hoppat över måndagen, världens sämsta dag typ..




Oh i helgen ska jag hit,, underbara sommarställe, med denna underbara utsikt. Utsikt över hela sjön vid frukostbordet.
Jag ska ta mig lilla eka, ro ut på sjön och bara njuta av det härliga vädret, haha kommer bli en fin utflykt. Kanske dra upp en firre eller två.

Jag längtar tills helgen.

MEN;
Imorgon ska jag på läkarbesöket, mamma berättade att man måste ta massa prover. Det vågar inte jag, kanske får välja att åka till ett annat land för att slippa proverna, haha.

Drink Drank Drunk

Efter att jag och mamma planterat massor så kom mamma på att vi skulle ha fotbad och göra våra fötter sommarfina!

Så vi hämtade baljor och hällde upp vatten, sen kom vi på att vi skulle glassa med lite fina drinkar, så vi gjorde hallondrinkar med sugrör och partyparaply.
Så vi satt och lyxade på verandan med fötterna i vatten och drink i handen.
Vi målade våra tånaglar röda efter fotbadet, mycket somrigt och fint.

Sen gick vi ut på en promenad.
Nu börjar det vaknas sängdags, Kgårn imorgon.
HOPPLA!!


Plantera Mera!

Idag jobbade jag mellan 8-12, helt ok.
Igår var vi på Harrys, fyfan. Det är verkligen ruttet, men hey de spelade buffalo soldier på lilla dansgolvet OCH reggaeremixen av No One, w-w-w-w-wicked!
Jag kom hem vid 3 somnade vid halv 4, fick upp 7.30 och cyklade till jobbet.
Efter jobbet blev det pastasallad på verandan, satt sjukt bra!
Sen drog jag och mamma och köpte lite blommor till verandan, och jag köpt en solros. Eller ja, en liten planta som ska bli en stor fin solros :) den har jag nu planerat tillsammans med min tomatplanta och min potatis, haha.
Nu ska jag bara komma ihåg att vattna dem varenda dag, det kommer bli min svåraste, att komma ihåg.

Det var det typ nu, ska ut och titta hur det går för mami.
På återseende!

RSS 2.0