bloggen har kallt på mig, mig och alla andra.

efter 3 år i örebro har jag äntligen börjat trivas, staden som jag besökte för första gången -98, 11 år gammal och tyckte gustavsvik nog var hela örebro, såhär 9 år senare har jag insett att det finns en stadspark med.

jag var hemma i falun en vecka sen flyttade jag tillbaka till örebro, yoshi lät mig bo hos honom tills jag hittade något eget vilket jag har gjort. en etta på norr., jag ska hyra den till dec, sen hoppas jag på att kunna ta över den, sker det inte kommer jag att bli väldigt desillusionerad.

jag har ett jobb, jobbar skift och drar in de stora stålarna baby!
även om jag stiger ur sängen lite över 5 snåret varannan vecka och dagarna omfattar skämt som "peter, de kan en ju inte hete, de gör'en ju i näsan" och alldeles för korta raster, så trivs jag.

igår det var en mycket seriös minifestival annordnad i varbergaparken. governor andy och million stylez var väl de största namnen där. vi drog dit för att kolla in andy, medelåldern va 13 år, jag och yoshi höjde den till kanske 13½. andy körde tyvärr bara några låtar, underbart är kort måste jag säga.

imorgon fyller mia calsone 20 år. det firas stort med champange och massa slir.


antal jobbade timmar i veckan: 40
antal pojkvänner: ½
antal födelsedagar att fira: 1


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0