Give me some Taaaanya-love!

Eftersom att jag för det mesta lever lyxhustru-livet så har jag rätt mycket slötid, som jag egentligen inte göra något vettigt av. Har funderat på att färga håret i typ 3 veckors tid nu, men har varken lust eller engagemang. Jag är helt nerdeppad av att bara gå hemma hela dagarna.

Iofs har jag jobbat de 2 senaste dagarna, och jag trivs trivs trivs!

Så idag åkte jag ner till Biltema och mötte upp min far och lil´bro, de var här i Stockholm på jobb och jag passade på att träffa dem lite. Det hela tog ungefär 20 min, sen drog jag mig hem igen. Nu är mitt nästa projekt att gå till apoteket och köpa lite coola och dyra grejer. Appropå apotek så såg jag att man kan köpa graviditetstest på Statoil, haha. Perfekt!

Jag kollade in ReggaeSthlm häromdagen, för att se vad som var på tapeten, Och vad skådar mitt norra öga om inte denna otroliga kvinna;


 

TANYA STEPHENS!!!

Och hon spelar på Tyrol 9/11 och jag vill eller måste vara där! Jag har länge velat se henne live och här är min chans!
Hon har kvinnan som fått mig och Andres att gunga våra höfter till "its a pity" som kan vara min verkliga favorit med Tanya.
Nu ska jag ta tag i mitt hårfärgande, resultat kommer sen.
See you!


Im wanted!

Igår va en heltgrym dag! Jobbade ju på Åhlens i Sickla. All personal var asschyssta och jag blev snabbt en i gruppen. Dagen gick väldigt fort, de där 8 timmarna bara for förbi.
Så de ringde och frågade om jag ville jobba idag med!! 15-19, skön tid.

Men att ta sig dit var ett litet projekt. Jag visste att jag skulle til Gullmars och efter det tunnelbanan till Slussen, men efter det, ojoj. Det var skyltar och pilar överallt.
Och när jag väl hittat ner till bussarna, började projekt nr 2 att försöka hitta just min buss. Och när jag väl kommer dit så blinkar raden med min buss på stora kolla-här-vilken-buss-du-ska-åka-tavlan. Så försökte jag fråga någon, men hon hade "iiiiiiingen aning, hihi".
Allt detta gick på en nanoskeund för helt plötsligt ser jag bussen, åka iväg... HELVETE! Jag hatade Stockholm, och Stockholms-skittrafik.
I Falun finns det en buss till stan, och sen 3 bussar till ungefär. Så jag kom fram till busshållsplatsen och började gilla Stockholm igen när jag insåg att nästa buss gick ungefär 12 min senare.
Och eftersom att jag hade vart ute i sån god tid så blev jag fortfaranade inte försenad.

Och små saker i livet som gör mig väldigt glad är när busschaffören har vridigt fram stämplen så man får åka längre med sin remsa. Igår gick min buss 10.45 men han stämplade 11.00 - vilket resulterade i att jag kunde åka på min stämpel enda till Sickla fast jag missade en buss. Hallelujah!

Nu har jag vart bra, duktig och dragit in vuxenpoäng. Jag har redan gjort middagen, så när jag kommer hem ikväll behöver jag bara värma på min utsökta potatissoppa och avnjuta den till Sjukhuset som börjar 19.30.
Eftersom att jag ska ta bilen till jobbet idag, jag hoppas jag hittar.. så kommer jag nog vara hemma vid den tiden istället för 21, som jag kanske vore om jag åkt komunalt.

Ha en bra dag lovers!

Åhlens Sickla idag då

Idag blev jag väckt av Sanna från Qwork igen, lika roligt varje gång! Idag blev jag utplacerad på Åhlens i Sickla köpcentrum. Kl 12-20, så jag är väl hemma 9-halv 10 ikväll. Vilket suger en del, men helt ok.
Jag hoppas de är lika trevliga som på Skärholmen, där jag jobbade senast.

Nu måste jag börjar göra mig iordning, eller ja, vakna till iaf.
Och jag längtar så mycket tills jag får jobba så mycket att det blir värt att köpa ett busskort, det känns bara krånligt att åka runt med den så kallade "skäms-remsan"

Ha en bra dag!

Panta mera gott folk!

I vårt hem dricks mycket öl, ja kära läsare det är inget att sticka under stolen. Och helst smuggelöl.
Och med ölen kommer burkar, smuggel = ingen pant.
Jocke tycker det är pinsamt att panta, så jag är pantkärringen.
Jag förstår inte folk som inte panta, och idag när det är så jävla inne att vara miljömedveten. Panta, så det blir nya burkar!
Jag pantar - med huvudet högt. Idag gick jag ner till centrum med mina tre !!!! Ikea-pappkassar med pantburkar.
I och med allt de flesta burkarna va burkar man inte får pant för så fick jag 36 kr. Det räckte till nästan ett kaffepaket.

Malin mötte upp mig, hon hade lite att panta mer. Så vi stod där ett tag, kom en gubbe och ställde sig i kö bakom mig, jag såg på han att han vart irriterad för jag hade så mycket burkar. Bara för att han går ner på ICA och köper ett sexpack folköl och dricker en till varje söndagsmiddag och sedan pantar varje burk för sig, när han måndagshandlar.

Sen äre någon plåtterbutik här som ska stänga så de har 30% på allting. Personligen tycker jag de ska toksänka allting så de blir av med det. Iaf, jag köpte 2 häng-lycktor där idag. En grön och en lila. Kommer bli mycket fint i vårat sovrum, så kan man byt lyckta när man byter sängkläder. Kommer bli perfekt!

Sen väntar vi troget på att Akelius ska höra av sig och säga att de har en ny och större lägenhet. Känns jättebra! Jocke ville ju flytta redan innan och jag ser inga nackdelar med att komma härifrån, but still in the hood.

Nu ska jag fixa lite mer, idag ska jag även knåpa ihop köttfärsbiffar med fetaost med kroketter och tzatziki. Mmmh! Det är iofs lite fredagsmat, men jag är ju ledig så jag lyxar gärna till det för min kära.

Hooooola!

Innehållsrik dag!

Idag har vart en händelserik dag. Vaknade av att Jockes mobilalarm gick igång, eftersom att jag vaknar av det varje dag mån-fre. Och jag vaknar alltid först.
Jocke får sms om att han Jocke får skjuts av till jobbet är sjuk och ska vara hemma.
Världens bästa flickvän som man är så går jag upp och skjutsar Jocke till jobbet. Gick på 10 min så det var inte så farligt. Kom hem och gjorde finfrukost åt mig själv och la mig och slökollade lite på tv. Somnade om 1 timme, sen var det dags att gå upp.
Idag har jag uträttat en del bra saker, vart på ungdomsmottagningen och arbetsförmedlingen.
Ungdoms för att skaffa de små vita underbara pillerna igen, gick finfint. Hade en kille, han var asrolig. Eftersom att de var första gången jag var där så blev det massa rutinfrågor men vi flikade även in massa pladder om allt annat. Skönt att man får gå där tills man blitt 23 år. Känner mig inte direkt mogen för att gå till kvinnokliniken, känns som att de förväntar en att vara gravid när man kommer dit. och det kära läsare kommer inte ske på några år.

Sen drog jag vidare till arbetsförmedlingen, han i receptionen var en jävla tjurskalle. Men han jag fick träffa sen var trevlig och responabel. Ska visst dit igen på nått ungdomsmöte om någon vecka.
Jag har ju inte brättat att jag får jobb också. På Åhlens, som timmis. Tyvärr har jag bara jobbat en dag på två veckor, så det är fortfarande för mycket slötid hemma. Men det var utlovat heltid över nov/dec så jag hoppas på det bästa!

Sen drog jag hem och jag har försökt styra upp lite här hemma, men det är så tråkigt att göra själv. Och det känns som det är de enda jag gör om dagarna.

Ikväll funderar jag dock på att färga håret. Mocka med slingor i. Får se hur det blir och om jag vågar. Min mörka trogna färg trivs jag ju egentligen ganska bra i, men omväxling är väl rätt ok med. Vi får se.

Ses sen!

A shot at looooove

Råkade kolla in lite msn-video's häromdagen och hittade Tila Tequila's show "a shot at love 2" så nu har jag sträckkollat på showen på mtv.se och kan knappt vänta tills ikväll då jag får veta den spännande fortsättningen, väljer hon bo? jag hoppas det!


Puma Sky Winter





Hejhej nya skor!
Nu ska jag hålla fossingarna varma i vinter. Första gången på många år.
Tack Jockes mamma. Bra pris. Tacktack!


Sov gott!

Vi bestämde ju oss för att köpa en ny säng.
Först åkte vi dock till Jysk, för de hade ganska bra erbjudande på sängar för tillfället.
Men för det första verkade sängarna inte så bra, sen var personalen så jävla nonchalanta mot oss så då hade jag ingen lust att gynna deras företag. Det är nått som gör mig så frustrerad, säljare som ignorerar en för att man är ung.
Vi hade ju tänkt att köpa hela skiten, sängar, bäddmadrasser och nytt täcke där, så de gick ju minste om lite säljstatus.
Så vi drog därifrån till Kamprad's påhitt och det blev en 180-säng ikea-style.



SULTAN SVANEHOLM säng och en SULTAN TUVEBO bäddmadrass.
Sen köpte vi mitt efterlängade påslakan ANDREA SATIN, självklart till dubbeltäcke;


Och jag är hur nöjd som helst.
Känslan av att kunna ligga hur du vill i sängen utan att nudda den andra personen är så skön, haha.
Så nu sover vi nöjda och glada på nätterna!


I'm still in love with you..




"Today the music world mourns the passing of Reggae legend Alton Ellis, who passed away last night after a long struggle against the effects of lymphatic cancer.

As recently reported, Alton had been admitted into hospital after collapsing at a show at London's 100 Club in August and sadly, despite intensive care, was never able to regain his health.

His talent and influence was immense and his loss will be felt by all those who ever had the pleasure of his company. A kind and modest man, he always had time for his family, friends and fans, and his loss is a terrible blow not only to Jamaican music, but to the world at large."


http://www.trojanrecords.com/

Dröm sött

Vi har tänkt på det ett tag, funderat, småtittat lite. Men inget bestämt.. det skulle ju egentligen bli till sen. Men imorse bestämde  vi oss, det får vara slut på det här. Varannan natt på soffan är inte mysigt någonstans, så idag drar vi hit;



och köper en säng!  Våran nya egna säng.


SPENAT!

Igår åt vi fiskpanetter och potatis. När jag stod på affären så fick jag för mig att jag brukar ha gräddfil och bostongurka till fisken, vilket vi brukade. Det kändes bra så jag köpte det, men det var endå nått som inte kändes rätt. Nått fattades..
NU kom jag på det, spenat! Jag har jämt spenat till firren. Det är så gott, mmmh! Jag vill ha spenat nu. Till mig matlåda som jag så vuxet gjorde åt mig själv.

SPEEEEEEEEENAT!

Tatuering

Jag är så sugen på att tatuera mig igen. Har lite ideer men inget bestämt än. Sen skulle jag vilja gå till Björn igen, han ju uppbokad ett halvår framöver, temple of art, så då skulle man lika gärna bokat nu så hinner man bestämma sig tills det är dags! haha. Eller så kanske man skulle lägga sig under nålen hos Bisse, eller vad säger du Lisa? haha
Eller så kanske man skulle slå på stort och göra nått liknande detta;



En riktig svärmorsdröm!

Hoooney, I'm hoooome!

Jag gjorde en mycket lyckad korv stroganoff igår, den var asgod! OCH det är så kul att laga mat till någon annan, så jag t.o.m njöt när jag stod där i köket och skar lök och korv haha.
Jag lyssnade som sagt lite på Guvenören och dansade runt mellan datorn och köket, datorn var min vägledning till den, jag måste säga, perfekta korv stroganoffen jag lyckades få ihop. Största anledningen till att jag blev så nöjd var att den smakade preeeecis som mammas. Då vet man att man lyckats!

Sen när allt nästan var klart steg min man in genom dörren, sa att det luktade gott.
Inte som förra gången då han sa att det luktade bränt i hela området, dock var det inte jag som orsakat det..
Han hade vart på bolaget åt mig, lite rödtjut åt mary-mar. Tacktack!  Så nu ska jag bli en rödvinskärring!

Sen drog han fram ett paket! TILL MIG! Ett vitt med svart mönster på, och lila snören! haha. Jag var så nöjd av bara omslaget att jag glömde stänga kylen. Och när jag öppnade paketet så var det en fruktskål! Den var så fin!
Den var svart utanpå och röd glasmosaik innuti.
Så nu står den fint på köksbordet, nu fattas bara frukten!



Vad är det för dag?

Med Governor Andy - Lyckliga gatan ft. Lorén i CD:n går jag runt här och småplockar.
Solen vräker ner så jag borde ta mig en promenad, vilket får bli efter min lunch. Jag ska endå posta brev åt J. Hemmafru-livet är segt. Min tidsuppfattning börjar sacka efter när jag nu tittar på klockan och inser att hon inte alls va runt 11 som jag trodde.. och jag blir helt dagvill, för mig skulle det lika gärna kunna vara fredag idag.

Igår var Malin här, jag bjöd henne på brunch. Hon har flyttat till sin vän Erica, som typ bor 150 m ifrån oss. Så nu kan vi ses lite titt som tätt. Vi bestämde att vi skulle pimpla rödvin och skvallra någon kväll här framöver när jag berättade för J vilka planer jag hade sa han: Då ska jag spela tv-spel

Idag har jag total mat-ide-torka, jag kommer inte på någonting som jag kan göra till middag. Spagetti och köttfärsås åt vi för någon dag sen, så skulle ju vara lite exotiskt att äta något annat än det. Sen har vi ju inte riktigt kommit fram till vad vi gillar och inte gillar. Så han får helt enkelt gilla läget. Har ni någon ide?

MAD LOVE



2 månader idag, 2 månader sen vi stod och skrattade åt mitt fula tält och du erbjöd dig att dela ditt med mig, 2 månader sen första pussen och 2 månader sen du sa "jag vet.. men det är nu som räknas"
Min bästa love!


Helg i Falun

Jag var hemma i Falun över helgen.
På fredagen var jag bara hemma, tittade på Idol, äntligen fredag OCH nyheterna. Jag drog på mig min nya fina pjamas från H&M, och vetskapen att den är gjord av organic cotton gjorde bara att jag njöt ännu mer.
Erik och jag provade Falun's nya McDonalds, med drive in. Det har snabbt blivit emosarnas tillhåll, lite gulligt lite tragiskt.
Jag skulle hämta mamma vid tåget halv 9, och efter att hon ringt och sagt att hon började närma sig drog Erik hemifrån som en avlöning. Hade han alltså bara setat hemma för att göra mig sällskap? Gulliga lilla Erik.
När mami kom hem drog hon också på sig favvomjukisarna, så satt vi där på varsin sida av soffan och kommenterade folket i Idol.
Sen ringde J och vi bestämde att han skulle komma till mig på lördagen, sen hände inte så mycket mer spännande den kvällen.
På lördagen var jag, mami och papi till stan. Mami shoppade och jag bärde kassarna.
Sen var ju en självklarhet el systemo, Falun är ja en liten, mysig, incest stad. Och vill du verkligen träffa någon att småprata med, systemet, jag var där i 15 min och träffade typ 10 pers jag kände var av 3 har jag hånglat med på fyllan, haha. Tur att jag är påväg ifrån den lilla pitoreska staden.
Vid halv 5 J och vi drog hem och gjorde oss iordning för kvällen, käkade lite mat sen helt plöstligt blev det asbråttom till bussen så pappa fick tokköra oss ner till busshållplatsen.
Johanna hade födelsedagsfest, så hon fick en liten ruska av mig, Mich och Mia. Den var rosa. Söt.
På bussen satt jag och J och pratade om hur jag aldrig blir riktigt sådär full länge, jag glömde nog peppar peppar. För jag blev så full, herregud.
Kanske var det McDonlads chefen's champange på Harrys som gjorde det, kanske var det nån öl för mycket på förfesten, vad vet jag. Men på Harrys var vi, betalade 120 spänn för att gå in. Totalt värdelöst.
Sen drog vi till bussen och där slog det till. Jag hade svårt att andas, prata och överhuvudtaget se. Det kom som ett slag i fejjan. J var gullig och kramade på mig lite, men det gick inte. Mitt fokus var på att överleva.
Jag hade lite problem med att gå hem från bussen, mina ben var sladdriga och min kissblåsa lika stor som Lugnets simbassäng. Men hem kom vi, och gjorde ostmackor som vi sen la oss och åt. GOOOOOTT!
Morgonen var svår, traumatisk och min andedräkt var inte att leka med.
Jag hann packa och äta frukost innan tåget gick.
Och ultimata oturen på stationen, vi hade inte beställt - det tänkte vi att det gör vi på stationen och när vi kommer dit är biljetterna slut. Så vi får lov att sitta och vänta på nästa tåg. Dock var det bara en halvtimme.
Och tågresen tog aldrig slut, åh va lång tid det tog. På slutet var jag och Jocke som otåliga 5-åringar, när är vi framme?  Vart är vi?
Stefan var snäll och kom och hämtade oss och som tack bjöd vi han på lite Max-mat, vilket resluterade i att jag missade Ensam mamma söker, så såg någon det. Va hände?
När vi kom hem somnade vi på soffan, mysiga söndag.

Dagens I-landsproblem

Servetthållare.
Hur svårt kan det vara?
Jag har letat överallt!

Det började med en fix ide när vi var med Joel och Christina til IKEA så kom jag på att jag tycker det är fint att ha servetter på bordet, så jag köpte lite servetter. Och tänkte det där med servetthållare, det fixar jag sen..
Sen förvändlades det till ett ohämmat begär. Jävla servetthållare!
Finns ingenstans! Jag har en bild i mitt huvud hur jag vill att den ska se ut, men den finns inte. Överallt är de slut, jag förstår inte varför alla ska överkonsumera servetthållare precis när jag har kommit på att jag vill ha en.

Men igår hittade jag en på Åhlens, ingen som jag egentligen vill ha, men den fick duga.
Så nu känner jag mig tillfredställd men endå inte nöjd.

Vet ni någonstans det säljer fina?

Hemma en sväng.

Bloggandet kommer i andra hand nu.
Jag har iaf varit hemma i Sverige i snart 2 veckor och att åka hem var mitt bästa beslut och jag ångrar mig inte en sekund. Jag har varit i Stockholm och hos min love. Jag har fika och skvallrat på dagarna medans Jocke har vart på jobbet. Hemmafru-style!

Nu är jag i Falun ett par dagar, ska betala lite räkningar och fixa med arbetsförmedlingen. Sen har Johanna fyllt år så det blir lite fest där och sen utgång! Så åker jag tillbaka till Stockholm på söndag.

I måndags var jag och Jocke en vända på stan, så var vi bort till SNS och jag hittade min efterlängtade Adidas-tröja, ÄNTLIGEN! Jag är så nöjd, plus att jag fick en lila SNS-väska också :)

Som leder tankarna till lila. Som är min absoluta favoritfärg, jag är galen i lila! JAG ÄLSKAR LILA! Och jag kan inte hjälpa det. Jag vill ha allt i lila.
Och hösten är ju här! Mössa, sjal och vantar :) myyyyys!
Jag är ett fan av mörka höstkvällar, så man får börja ha ljus tända!

Nu ska jag ta tag i alla mina viktiga vuxensaker, typ arbetsförmedligen.
Och städa, skulle ju behövas med.

Vi ses sen!

RSS 2.0