Sverige är i sorg!

Jag såg dem överallt i morse, de var som mig. En blick så förstod man att de kände likadant. Tröttheten. Nån, kanske gud, har tagit ifrån oss en timme. Och jag är i koma, jag har inte kunnat fungera korrekt på hela dagen. Sleep-mode hela dagen. Jag kommer somna tidigt ikväll, det tror jag det.

Men ikväll börjar sjukhuset igen på tv3, så allt för tidigt får jag inte somna. Det är verkligen mitt favvoprogram.
Förrutom familjen annorlunda som också är idag.

Lördagen var asrolig, Pumpum på bysis med Syster Sol och Ras Cricket. Jag, babyboo och Stefan drog in till stan och träffade upp Johan och Hanna på Baltazar och tog en liten förslunk innan.
Alltid lika roligt att träffa Johan och Hanna :)
Väl på bysis träffade vi på Jonas med damsällskap, Thomas och allas våran Bisse. Han är verkligen en klass för sig.
Det hela kändes som en liten URF-reunion men Lisis fattades!
Bysis var ett ganska litet ställe så det blev så varmt, man svettades som en toooook! Det bokstavligen dröp av vissa så man dansade på behagligt avstånd.

Vi sov rätt länge på söndagen. Tog det lungt och sen bakade vi, gick inte så bra men ett nytt försök i veckan. Så vill du ha lite kakor så säg till, vi har så det räcker och blir över här hemma.

Hasta la visa!

TACK PAPPA OCH MAMMA!

I förrgår ringde min kära pappa mig och sa att han ville betala min symaskin som jag så länge tittat på, TACK VÄRLDENS BÄSTA PAPPA! Jag är helt nipprig och överlycklig. Så nu ska det börja sys här hemma.
Jag har en lång lista över saker jag ska göra, men jag har ju knappt plats för dem så jag får väl yardsale här i bloggen sen, haha.

Ni som fortfarande väntar på bild på min brillor, håll ut. Vi har förlagt alla laddare till våra kameror , så de är stendöda!

Igår färgade vi håret på mig, Jocke gick in i rollen som stjärnfrissan Bobby, mocca med slingor skulle resultatet bli. Jag vet inte om jag har för mörkt hår men det går lite åt rött idag. Sen är det ju det där med slingor och Michis läser du detta så vet du hur det blev förra gången vi fick ett sånt infall. Det såg ut som att någon hade kissat i våra luggar, men det sket vi i, nyfärgade och fina drog vi på harrys och rullade höfter.
Åter till min hårfärg just nu..
Det är inte kiss, men det syns färgförändring, Jocke sa; nötfrägat.. jag är inte lika säker. Men det är inte så dåligt att jag tänker färga om. jag kan absolut leva med det.

Ikväll har Malin inflyttningsfest så jag ska dit och pimpla lite. Och jag tänkte även hinna med, utan dåligt samvete, att dra på Pumpum där Syster Sol och Diego Jah spelare ikväll. Kommer bli kändistätt, nästan som en liten uppsala reunion.

Smell you later!

SOLEN!

Åh va fint väder det var igår!
Så fint så jag gick och köpte mig en sommarklänning;


Jag hade iofs lite bråttom, skynde mig till Lindex och kollade in klänning, kostar 299 :-, provade en men bestämde mig för att ta en storlek mindre och prova hemma ordentligt sen. Jag provade hit och dit när jag kom hem, jag vet inte vad det var men det var nått som gjorde att jag inte riktigt trivdes i den. Så nu har jag bestämt mig för att sy om den till den kjol. För jag bara älskar mönstret. Eller sy den så man kan ha den som kjol/klänning. Det är alltid bra.

Jag vill ha sommar nu. Fylla år. Festival och 1 år av kärlek.

Governor Andy - Bonus på kortet


I fredags var Anna och Malin hemma hos oss en stund, vi pratade skit och drack vin. Man blev lite uppdaterad om vad som händer.

Sen kom Jocke och Stefan och vi gjorde oss iordning för att dra in till Governor Andy´s releasefest.
Den var på nått ställe som jag tror hette strand, det var iaf en sunkig lokal som var så kall att man gärna behöll jackan på. Beställde du vin fick du det i ett vanligt dricksglas, classy!

När han väl drog i gång så körde han inte vidare många låtar från nya skivan som jag förövrigt inte ger många plus. En riktigt slöskiva som knappt passar till bakrundsmusik.

Sen hävde han ur sig; "Där borta kan ni köpa min skiva för 100 spänn, annars tar ni 70 spänn och lägger i ett kuvert och skickar till mig och laddar ner skiten på piratebay." haha

Vi drog efter att spelningen var över, Jocke skulle upp och jobba dagen efter.
Och sen var man allmänt slut efter en hel arbetsvecka.
Vi tog pendeln hem med Stefan och unnade oss taxi hem till hooden.

Va skillande det kan vara på taxiresor, vissa chafförer babblar och babblar medan andra vägrar bryta tystnaden. Jag föredrar nog de pratsamma.

Sen har jag fått mitt svar, svaret till vad guvenören egentligen sjunger. "Min baby hon har bonus på kortet....(jag har trott:) 1987 hon är alltid bäst"
Men tydligen är det "Min baby hon har bonus på kortet, 19-7 hon är alltid bäst"

Jag tycker iofs att 1987 är bättre. Bästa året ever!


BRILLZ AND GRILLZ!

Jag har inför ett mode på jobbet, och det modet är en självklarhet för mig och har vart i många år. Jag kommer faktiskt inte riktigt ihåg när jag började bli beroende av denna extremt lätta och otroligt sköna accessorar. Jag pratar självklart om en sjal. Både min kollega kissekatten och våran extremt mysiga receptionist har börjat anväda sjalar, och det här är bara början.
Jag funderar på att sortera mina sjalar någon dag, så man har mer koll, framför allt blir det lättare att välja. Vad känner jag för idag? tunn och mönstrad? tjockare och enfärgad? What to do, what to do..

På lördag ska jag, jocke och jockes mami på teater. En uppsättning av peter pan och jag tror det kommer bli riktigt kul. Jag gillar teater, förstår inte att jag inte går på det oftare. Så kulturellt som det är.

Idag har jag vart och kollat synen, jag ser asbra! Jag har sjuk bra syn enligt optikern, jag såg så bra på vänster att jag var ett litet praktexemplar, hehe.
Iaf så var jag där för att jag ville ha ett par terminalbrillor, ni som tycker att det låter som rena grekiskan så är det kort och gott ett par läsglasögon. När vi provade min närsynhet visade det sig iofs att jag var närsynt som en 35 åring, men på nått sätt så var iaf synen helt wonderful. Optikern jag hade, han var asrolig och förklarade allt väldigt pegagogiskt.
Så på måndag ska jag och hämtade ut min nya brills.
Bild kommer självklart då!

Nu hör jag att makaronerna håller på att koka över. Stuvade makisar och falukorv. I love att jag har en man som gillar husmaskost.

HOOOOLA!

Jag sa Ashlee Simpson!

Idag fick jag reda på att jag får förlängt på jobbet till midsommar. Jag är otroligt lättad och tacksam! I LOVE MY JOB!


Vi kämpar vidare hemma med renoveringen, bilder på det kommer upp sisom tid, hehe. Jag har knappt tid att sitta vid datorn när man kommer hem. Så fort vi fixar trådlöst internet så blir det ändring gott folk.
Jag trivs fortfarande som fisken i vattnet här i Stockholm, dock behövs det att min kompiskrets utökas mucho!
WANNA HANG OUT?


Sen har jag klippt mig, tog en drop-in tid, kostade mig 525 :- !!!!!!! Herregud alltså!
Jag hade min mig denna fina bild för att visa hur jag ville ha det, vad är det för fel på ALLA frisörer jag har vart hos, de kan bara inte klippa som jag vill. så nu har jag någon 80´s meet Elivs-frilla. Och hon klippte typ av 10 cm av mitt älskade hår. Jag saknar varenda cm av det. Jag måste klippa mig oftare jag vet, men när alla frisörer är mongo så drar man ju sig gärna för att göra det.





På fredag har jag och mr J vart ihop i 7 månader. Love you honeybunnyboooooooo


RSS 2.0