Så här ligger det till..

Ni kommenterar, jag bloggar! OK?

Jag har precis varit på ett danspass på friskan. Jag var helt värdelös. Inte lite, utan helt total katastrof! Men det var allt från country till 50 cent - pimp typ.

Så skulle man stå och göra värsta bootydansen och när det står en gammal hagga framför mig och smeker sig på tuttarna ner till rumpan så är det dömt till att misslyckas.  
Så det var först och sista gången. Efter det extremt misslyckade passet drog jag till gymmet och fick svettas lite.

Där på rullbanden brevid mig träffade jag en tjej, hon var astrevlig!
Vi pratade mycket men inte så mycket att jag fick reda på hennes namn. Förhoppningsvis kommer hon bli min friskis-kompis.

Imorgon 10.30 ska jag spinna, hujedamig. NU KÖR VI!

Och så snart Jocke kommer hem ska vi fixa ihop lite tacos och sen dra ner till Joel för lite häng.

Imorse var det 5 grader kallt - sommarn kom tillbaka!


Idag ska vara min feberfria dag..

Jag har ingen termometer, men jag höftar. Så idag, tredje dagen hemma så känner jag mig relativt feberfri, mer ork fast den där jävla snuvan är kvar. Ska försöka snyta ut den idag så jag kan gå till jobbet imorgon, ringde dit nyss och talade om för dem att jag blir hemma idag med. Är ju tydligen jääävligt wanted där borta, så ta det lungt gott folk jag kommer till er ;) höhö.

Ja, men hur var det nu med Andreas Carlssons kärleksliv, jag bläddrar upp sidan och ser "Jag har inte hittat kvinnan i mitt liv" HELL YEAH! Än finns det hopp för de suktande kvinnorna att fånga honom.

Bästa sättet att få folk, som inte vill gå till jobbet, att faktiskt gå till jobbet är ju att slå på tv:n mellan 9-16. Så jävla mycket skit. Och här är jag sjuk! Utan val! Och måste ligga helt still och kurera mig och det bästa som finns på tv är TV-shop! Vafan, det får ju en att vilja gå till jobbet fast man är sjuk. Tack som fan tv!

Nä, men jag slår väl igång pretty woman för 4:e den här veckan och käkar frukost.
Vi hörs!

Filmdag

Jag var ju som sagt sjuk igår och inget mirakulöst har hänt under natten så, jag är hemma från jobbet idag med. Så självklart blev det en filmdag, och en av filmerna var Hairspray. Jag som är lite into musikaler gillade den jättemycket. Jag gillade t.o.m snubben från high school musical. Ohmy, bra film.
Men någon film som var otroligt chic-man-vet-hur-den-kommer-sluta-men-det-skiter-man-i, var 27 dresses.



Så undra vad det blir för film idag, ligga still och kurera sig har aldrig varit min grej. Men igår när Jaylove kom hem hade han köpt en Hänt Extra. kanske ska ta och bläddra i den. Det står ju trots allt att Idol-Andreas har ett hemligt kärleksliv. MED VEM?! Jag måste få veta!

Vi ses!

Evakuera lägenheten!

Jag har blivit sjuk. Jag var helt sänkt igårkväll. Så jag sa till Jocke att det kansek var bäst att han sov på soffan i natt så att han inte blev rädd imorgonbitti när jag vaknar med ett tryne i fejjan! Hade inte vart det mysigaste.
Men jag surfade in på vårdguiden och det visade sig att jag knappt hade några symptomer av svinis. Så det är nog lungt.

Så idag blir det vågrätt länge och ett otroligt utbud av tv-underhålling. Ordjakter och Oprah.
Jag hoppas att jag kan slummra av lite till.

PÅ återseende, nöff nöff

Jag har tänkt så det knakar..

Men inte kommit på ett skit!
Jag har vänt och vridit, men gud va roligt att folk kommenterar! Mycket tacksamt, föder hopp och ideer.
Idag på fika rasten kom vi fram till att jag nog ska öppna bordell. Jag har nästan rekryterat halva copyswede och givmild som jag är så jag har lovat att de ska få välja ett varsitt tema till sina rum.
Mary the pimp fo president!

Men vad vill man bli som sagt? Idag har jag tänkt på;

- kurator
- personlig assistent
- textillärare
- psykolog

Men allt man får tillbaka är INGA JOBB! Men vad finns det för jobb egentligen? Och vad är det dåligt med. Vad är inte mättat idag? Kanske lärare. Kanske äldrevården. Kanske inte sjukt cool hipp designer-jobb.

Detta gör mig sjukt deprimerad och stressad. Magsår here I come!


När jag blir vuxen vill jag bli..

INGEN ANING! Vad pluggar ni egentligen?

Jag har börjat fundera på om man ska plugga iaf. Men till vad? Min projektanställning går ut i dec och efter det vill jag veta vad jag ska göra. Dock kan man ju inte börja plugga på en gång då, men till våren kanske.
Jag har klickat runt lite på studentum och jag kommer inte fram till någonting. Antingen hittar jag en utbildning så är den i fel stad eller så är det för höga poäng.

Jag har kollat allt från textillärare till beteendevetare till gudvetvad.
Jag, Sus och Annelie pratade om det idag. Lärare vore skoj, jag har haft med mig det tanken länge. Men plugga i 5 år för inte allt för upphetsande lön. Men å andra sidan vill man ju ha ett jobb man trivs med = lite mindre pengar = lite mer tillfredställd människa.

Syatelje kanske vore roligt. Eller tygaffär, heja personalrabatt! Jag måste skapa nått! Måste jobba praktiskt. Tror jag iaf. Vad vet man egentligen? Just nu känner jag mig helt lost!

 


Jag kommer ihåg första gången..

Första gången jag blev kär. Han var lite äldre. Lite farligt. Lita mystik. Och så snygg.
Jag insåg ganska snabbt att jag inte var ensam om att vara förälskad i denna hunk. Men avundsjukan fanns inte där, vi beskådade honom i grupp. Drömde, diskuterade och önskade. Önskade att man fått vara Frances ”Baby” Houseman, bara för en minut.
Man var ung, men man visst att det var så man ville ha det. Den stöddiga attityden. Den sensuella dansen.
Kanske var det där min kvinnliga stöddighet föddes. Tack vare han!

no one puts baby in the corner!

Just det! Ingen ska säga åt mig vad jag ska göra! Jag ska stå på egna ben, jag fixar det!
Men du satte ribban högt, man visste precis hur killen skulle vara - Patrick Swayze.
Så tack, Patrick. Tack för din snygghet, dina sensulla moves på dansgolvet.

Sov gott du allas hunk.


En arbetsvecka avklarad

Och jobbet det går bra. Man vet att man trivs när avdelningschefen kallar en "Mary" på möterna.
Första jobbveckan är ju avklarad, jag har varit helt slut i huvudet av alla saker man ska hålla koll på.

I helgen var jag och babyjay till Borlänge och köpte en bil. En volvo 244 -88, en vit pärla. Den kommer bli perfekt att åka runt i nu i vinter. Och jag vi slappar Lyxfällan i ansiktet och tar inget lån förrens vi vet hur det blir med lägenheten.
Såg ni förra avsnittet? Jag må gilla krimskrams, men ohmy! Hon slog mig med hästlängder.
I veckan blir det nog inget annat än lite träning och vardagsmys.

Kort update på jobbet.
Jag ska försöka hinna lägga in bilderna från våran ballongfärd ikväll.
Så håll ut, jag uppdaterar snart!

Körkortsfest!

Ja, ikväll ska vi ha körkortsfest för jocke som sagt klarade sitt körkort i tisdags! Jag är sjukt stolt och helt överlycklig, igår sa jag till jocke att hans körkort var bra för vårt förhållande. Vilket jag fortfaranade är helt övertygad om. Som igårkväll, vi skrev en lista på saker som skulle behöva handlas.
- "Ja men då stannar jag påvägen hem från jobbet och handlar det."
Har ni hört på maken? det klingar som ljuv musik i mina öron.

Idag ska jag även göra en mindre rolig grej, gå till tandläkaren. Jag gjorde ju en rotfyllning för ett tag sen och jag har fortfarande ont i den tanden, så jag tänker propsa på att det är dom som gjort fel och att det inte ska behöva kosta mig något extra.

Jag har även piffat som fan idag och satt upp nya gardiner i sovrummet och i vardagsrummet.
Mycket mysigare känsla nu.

Nä, men jag ska väl ta och bege mig till bussen snart.
På återseende!


Jag firar hösten!

Jag firar hösten med en lugg! Jag fick en klipptid idag vid kl 15, så jag tog cyklen ner till handen och där bestämde jag mig. Jag hade velat fram och tillbaka enda sen jag bestämde mig att det nog var dags för en klippning.

På festivalen hade jag ju gjort en dread/fläta i håret. I sista sekund bestämde jag mig att jag nog kammar ut dreaden, fast jag gillade den så mycket! SHIT VA HÅR DET LOSSANDE!
Jag är helt övertygad om att jag är kal på en fläck. Men som sagt frisören jag hade först frågade hon lite halvvänligt, längesen du klippte dig? Ja, jag hatar att klippa mig så jag drar jämt ut på det! Sen berättade hon bestämt för mig att jag borde göra en hårimpackning, 1 gång i veckan!! Jag har inte gjort en i hela mitt liv. Jag satt och funderade på hur hon hade reagerat om jag hade haft dreaden kvar, jag tror hon hade svimmat! Hon var en sån där överblonderad morsa, med tajts och kort kjol. Fult rosa läppstift och kajal för 3 personer.

Jag tror hon tyckte att jag misshandlade mitt hår. Men ääh!





Nu ska jag börja med middag så vi kan käka och sen bara dra när Jocke kommer från jobbet. Jag hoppas han tycker min lugg blev fin, haha.
Ses sen!


Friskis och Svettis

Idag gjorde jag mitt första frikis och svettis pass på jag vet inte hur länge. Jag har ju sprunigt i sommar, men igår kom jag på att det vore roligt att friska lite. Så jag cyklade ner dit och köpte ett kort och idag skulle jag på bas-gympa. Tänkte att jag ska nog inte gå ut för hårt.

"Hej och välkomna till detta pass! ___ är tyvärr sjuk så jag har hoppat in med mitt pass bas styrka! Men det ska väl bli roooooligt?"
Ohmygod tänkte jag, detta var jag icke beredd på! Och shit va drygt det var, när vi gjorde situps fick jag t.o.m svett i ögat!
Men på lördag är det KI-yoga så det är bara på´t igen! Så prefekt att man har 2 min med cykel till friskis.

Jag har precis käkat lite lunch och eftersvettas. Ska hoppa in i duschen och sen ta cyklen ner till handen och klippa mig. Lugg blir det, tror jag. Jo det blir roligt till hösten.

Sen ska vi till bästa placet on eeearth!!


Music makes me lose control

Jag vill tipsa er om en otroligt bra CD!



Härlig soul!
Någon som kan tipsa mig om någon bra CD?

Vi fick även hem Alborosies nya skiva - Escape from Babylon här om dagen.
Fixa den med!



OPERATION UPPSALA!


Cats @ Cirkus!

I torsdags fick jag ett sms av anna, "tjaa tänkte om du ville hänga med på cats?" ööööh JAA!!! Men jag såg det typ 5 timmar efter hon skickat, så jag slängde mig på telefonen och typ ringde och smsade samtidigt. Tänk om hon hade frågat någon annan?

Till saken hör den att jag någon dag innan bara hade sagt till Jocke, "jag skulle verkligen vilja se cats" och så får man ett sms om det! Så jag bokade en tågbiljett och drog till Stockholm.

Mötte upp Anna på stationen och tog bussen ut till Djurgårn. Vi satt på rad 10, riktigt bra plaster!
Inte direkt kändistätt men Linus Wahlgren var där. Han var faktiskt snyggare än jag trott.

Men musikalen, helt fantastisk! Vilket smink, vilka kläder. Allt var så himla grymt. Och sen har jag ju en liten förkärlek för musikaler.
Så har ni möjlighet att se den så gör det!

TACK SOM FAN ANNA! Det var bästa kvällen på länge :)


RSS 2.0