Gurkbebis

Igår natt drömde jag att jag var med barn.
Jag blev helt överlycklig och jag födde mitt barn. Bara det att barnet såg ut som en gurka!
Men jag skötte om mitt barn och bebisen fick en liten body och jag bytte blöja. Och jag kommer ihåg hur jag gick runt nere i centrum med min bebis innanför tröjan och tyckte att livet som mammaledig inte alls var så tokigt.
Allt var så verklig, jag nästan kände värmen ifrån min lilla krabat där den låg innanför tröjan.

Så kom Jocke hem och jag visade stolt upp min lilla bebis, han ba: men det är är ju ingen rikig bebis!!
Och jag kommer ihåg hur ledsen jag blev och hur mycket han förstörde genom att berätta för mig att det inte alls var en bebis.

Som tur är vaknade jag och insåg att jag inte hade något gurkbarn och förhoppningsvis kommer vi inte få några heller.
Men det var en riktigt störd dröm, någon som kan drömtyda? haha

Just ja..

me and my brillZ


"Im so 3008 and you´re so 2000 and late!"

Kairo Bazar

ÄNTLIGEN!

Efter att i många omgångar på fyllan försökt snappa upp vad affären heter, så har jag äntligen fått veta det. Kairo Bazar. Dit skulle jag!
Så jag mötte upp Annich och vi drog på upptäcktsfärd. Det var lättare än vi trott att hitta dit. Men det var en liten trång affär med massa magdanskläder och hon i affären tyckte vi skulle gå på magdansshow, maaaybe. Not.

Jag är överlyckligt att jag äntligen hittat dessa grymma;


60 spänn st och jag är helnöööjd!

Vill du också hitta dit så är adressen, Långholmsgatan 7 inna di stockholm så klart.

Me and my boo

Jag shoppade lite i helgen, lite nya sjalar och så. Och nya solglasögon, jag tänkte jag måste ju ha massa schyssta solglasögon nu när jag ska hänga i solen i sommar och njuta av att jag inte bor i Falun och att det finns ordentliga ölhak. Jag har kanske ett jobb på G också, men det återstår att se.

Och den är snyggingen ska jag hänga med i sommar;


Idag var jag tillbaka på jobbet efter nästan en veckas influensa, och de hade saknat mig! Deras frälsare var tillbaka.
Sen har vi fått ett jättestor påskägg fyllt med godis. Men det spekuleras vilt på jobbet att det kan vara en muta, så vi får inte röra det. Alla var helt nippriga och vi cirkulerade runt det där ägget som katter runt het gröt.
Jag hoppas vi får öpnna det. Vore ju förfärligt att ge tillbaka det.

Nu är det strax familjen annorlunda. Sista delen. Jag kommer sakna dem!

Matlagning på hög nivå

Varför är det aaaaalltid nått som fattats när man ska göra nått?!
Idag bestämde jag mig för att jag skulle göra kalops, jag kollar upp recepetet och inser att jag har allt förutom lagerblad. Mamma säger att man kan ha lite köttbuljon i istället, fast det blir ju inte riktigt samma smak för det är ju en väldigt speciell krydda. Det slutar med att jag inte ens har köttbuljon och nu har jag tagit grönsaksbuljon och hoppas det blir nästan lika bra.

Efter det bestämde jag mig för att jag nog ska ta och baka lite mer bullar inför påsken och så.
Och snart inser jag att jag inte har tillräckligt med mjöl. Och jag orkar bara inte åka och handla, för det är pissväder och jag håller ju på med min rätt misslyckade köttgryta. Plus att Jocke ligger helt däckad så sannorlikheten att han går upp och tittar efter grytan är lika stor som att jag skulle vinna VM i pingis.

Så antaligen för bullarna vänta eller så får jag vänta tills Jocke har vaknat och jag kan få honom att gå till affären.
Jag hade ju tänkt att jag skulle sätta upp mina nya gardiner i köket idag också, men de måste fållas så vi får se hur det blir med den saken.
Och bild på det kommer snarast (nu när jag har min superenkla mobbe)

/Moder Mary


Teknik vs. mary 2-0

Som ni vet sa jag igår att jag inte gillar tekniska grejer, but it hit me again! Igår kom min efterlängade symaskin, som mina otroligt underbara föräldrar har hjälpt mig med. Tusen tack än en gång! Ni är helt fantastiska!
För er tvättäkta nördar så kommer en bild här på maskinen;



Jag har ju även åkt på en dunderförkylning, men idag har jag ätit frukost och känner mig betydligt bättre än igår, men långt ifrån bra.
Förhoppningsvis kan jag gå till jobbet på fredag, men det återstår att se.

Susanne smsade mig och berättade att det var symässa på Kistamässan i helgen, om jag är frisk och du är intresserad att hänga med mig så hör av dig!
Skulle vara kul att kunna köpa lite nytt tyg och påbörja något, min första grej blir nog att sy några mer tygväskor, eftersom att jag totally love mine! och jag hittade inte han som sålde dem igen.
Sen har jag ju ganska många klädesplagg som jag "bara ska sy om lite" som man köpt på rea och så vidare.

Nu ska jag försöka kurera mig lite och förhoppningsvis hitta något bra att se på tv.

Peachy Pink

I måndag ringde Jocke mig precis när jag hade kommit hem från jobbet; Ville du tjärna 2000 spänn? Ja eller nej? Living-on-the-edge-mary sa ja utan att veta vad det handlade om.
När jag väl hade svarat ja fick jag veta att;

Stefan skulle sluta på sitt jobb dan efter och skulle behöva lämna in sin jobbmobil den dagen. Bara det att jobbmobilen hade blivit stulen när Stefan fick inbrott i bilen och han hade inte polisanmält det. Hans jobbmobil va den k530i, och oturligt nog så hade mobilen slutat själas, förrutom 1 ställe där mobilen fanns, men var låst till 3. Så Stefan bad mig att lämna ifrån mig min mobbe få 2000 för den och köpa en ny.

Jag är egentligen inte ett big fan av tekniska prylar och jag gillade den jag hade för den var så praktisk. Men jag gav bort mobilen till Stefan iaf.
Och fick ju nu börja se mig efter en ny, som jag sa så bryr jag mig egentligen inte om vad jag har för mobilen, men när jag såg den här;


Kunde jag bara inte låta bli. Den är ju så fin! Och spännande nog är det en walkman-mobbe, vilket jag aldrig haft. Och skakar man på den så byter man låt. Amazing!

Jag är nöjd och allt jag kan säga är teknik vs. mary 1-0

RSS 2.0