Perfekt!!

Jag har införskaffat mig ett par vinterskor, de är perfekta. Det står mary på dem. Eller iaf borde det göra det.


Men kvällen slutar inte här. den har knappt börjat.
Dagen började så bra! Vaknade relativt tidigt, vaknade i våran egen takt. Efter det drog vi iväg till farsta och tittade, Jocke letade vinterskor och jag jacka. Hittade en lila vindjacka på H&M för 200:- jag är så nöjd! Dock inte vinterjackan jag letade efter men bra endå :)
Sen efter det drog vi ner till gymmet och svettades lite, och nu är vi här. Maten står på bordet, allt som fattat är mitt sällskap i from av steff and jay. Och de är påväg!

Aye is in town! Och det ska firas, på meduza, ska vara rockställe så man får väl plocka fram döskallesjalarna och lägga undan leendet. Poppar lite Tanya Stephens här hemma för snart kommer det bytas ut om "I WANT TO KILL YOU FUCKFUCKFUCKFUCK" eller vad nu rockkillar sjunger.
Anyway, det kommer bli grymt!


Håll huvudet varmt!

Här kommer två st till;



1. Ljusrosa/mossgrön
2. Mrökrosa/vit

69 kr/st

Dagens tips

Är dagens hemsida, www.bortskankes.se skitbra sida!
Där du kan skänka bort dina gamla grejer, och byta till dig nått annat grymt.
Perfekt att hitta någon gammal byrå, måla och fixa lite så blir den helgrym!

Så gör man en god gärning och ser till att vi inte konsumerar slut på våran lilla jord.
Ta hand om den!


Snö i Stockholm

Igårkväll stod jag och Jay i köket och tittade ut på flingorna som dalade ner. Mys! Och imorse när jag hade kommit till jobbet och satt och åt min frukost så började det snöa igen. Välkommen vintern! Du är efterlängtad!
Jag längtar jättemycket till julen, inte så många veckor kvar faktiskt! I år ska vi fira jul allihopa fam Stjärnvik-Carlsson. Min stora härliga familj!

Jag har kommit in i en virkvåg och virkat 5 st mössor, för att våran lägenhet inte ska bli belammrad av saker jag pysslar, så säljer jag nu iväg mina kreaktioner.
Mössorna kostar 69:- st och jag kan skicka dem till dig.
Jag kommer lägga upp allt fler efter hand så det är bara att hålla utkik!

It's me Mary Anka

Idag känner jag som en del av det kända Ankakonceptet;


Viva forever

Vi somnade i soffan igår, precis till utröstningen. Så jag slängde mig in på aftonbladet när jag vakade och såg att Karolina åkte ut, nu är Malin nöjd. Hon gillade aldrig henne. Hon såg faktiskt lite scary ut.

Vid 8 i morse drog Jay till jobbet och skulle fixa lite grejer, själv sov jag till 9.30 och efter det drog jag och spinnade, efter spinningen relaxade jag lite på ett yoga-pass.
Så jag är precis hemkommen från det.
Nu ska jag försöka samla ihop mina skakiga ben och hoppa upp på cyklen igen och dra ner till handen och köpa födelsedagspresent.
Jockes kusin fyller år så vi ska dit och fika.
Efter det ska vi hem och svida om för en helkväll på stan!

Jocke var ju nyss i prag, kolla in denna väska jag fick av han när han kom hem;



I LOVE!

Freakin' kanelbullens dag!

Det var det ju i igår, så idag på jobbet var det en asstor skål med kanelbullar i köket.
Doftade så jävla gott. Så jag ställde mig framför skålen insöp doften och njöt. Fantiserade mig bort till en värld där 10 kanelbullar bara var bra för förbränningen och viktnergången.
När jag vaknade upp ur min koma så tittade jag suckande på bullarna och gick därifrån.

Maria vs. Kanelbullarna 1-0

Baby I can see your halo

Mmmh, helg! I love, I really dooo! 
Igårkväll avnjöt jag och Malin en köttfärspaj till Idol.
Jaha, Malin Schölin tänker ni, men ICKE! Detta är min nya vän Malin, hon jag jobbade på Malmgården ihop och vi har nu tagit våran vänskap utanför jobbet.

Och iförrgår träffade jag på Maria Karlsson på gymmet, fnissigt va? Likadant. Vi jobbade också på Malmis ihop.
Jag älskar den känslan, att hälsa på folk, på gymmet, på Ica, stanna småprata lite. Känna folk. Det tar sig, sa mordbrännan. Jag trivs så himla bra här :)

Och ikväll ska jag på 30års fest. Its Annelie som har nått den önskvärda åldern. 8 år kvar. Jag skulle gärna vilja vara lite äldre. Men som sagt, fest hos Annelie ikväll.

Och JayLove är i Prag. Jag är sjukt avundsjuk. Jag saknar honom. Det ända bra med att vara ifrån varandra är att man inser hur mycket man inte kan vara utan personen.

Nu ska jag lyssna på lite mer peppmusik och fixa det sista innan jag drar!
See you lovers!


RSS 2.0