Im bad, Im bad, Im a bad-kruka!

Nu ringde J och frågade om vi skulle åka och bada. Vi skulle åka till nått ställe som hette typ schwedischer badet. Vet inte riktigt vart det är, men det är nog här ute i våra krokar.
Bad 2 dagar i rad! härligt

Nu undrar du kanske hur det gick med skapandet? Rätt ok, jag gjorde ett mönster. Klippte ut det. Insåg att jag inte hade någon tråd som matchade. Måste skaffa det. När jag nu hinner det..
Imorgon börjar ju allvaret. Jag har lite ont i magen av det. Det verkar sådär. Även om det typ är sveriges finste ålderdomshem så är det nått med det där stället som känns skumt.

Och J har ju semester nästa vecka. Jag är ledig någon dag iaf. Då ska vi till tomtits, eller hur det nu stavas. Det och kålmården ska vi hinna med.
Nu drar jag och hämtar bobo! Vi ses!

Mellanlandning

Ok. Mitt skapande går inte så bra. Hitills har jag ätit lunch, bestånde av en god pastasallad, som jag och baby J gjorde igårkväll. Och tvättat, mastodont-tvätt. Jag förstår inte hur det alltid blir så att man tvättar i sista minut?!
Vi hade tid igår men jag ville heller flanera med Jocke än tvätta, så jag tog på mig att tvätta idag istället när jag enda bara skulle vara hemma.

Åh, jag ska passa på att visa mina otroligt schyssta sandalder jag fick av J's mamma när jag fyllde år;
Jag älskar att de är lila! Min senaste favvofärg och sen gillar jag skor med färg.



Nu ska jag fortsätta med mitt skapa-uppdrag. Jag funderar på en väska eller en kjol. Det återstår att se..

Årets första dopp!

Världens bästa flickvän. Japp. Imorse var jag även världens svettigaste flickvän. Vi har gått från tunnt täcke, till lakan, till naket. Det går bara inte, det är för varmt! Men eftersom att jag är en äkta liten svennebrud så klagar jag på alla väder. För varmt, för kallt, för regnigt.

Imorse var jag världens snällaste flickvän och skjutsade jocke till jobbet. Jag är ledig idag. Jag fick upp kl 7. Jag kan inte sova mer. Men det är lika bra att vara vaken. Imorgon börjar jag jobba. Det är ångest. Mycket ångest. Jag börjar kl 7.  Nästa vecka har jocke semester, då jobbar jag jättemycket.
Jag vill ha semester. Inte jobba, bara softa.

Igår tog vi årets första dopp, J och jag. Jocke lockade med "jag tror vi kommer vara själva.. aah ;)" Det var ungefär 5 föräldrar, 10 barn och 3 st uppblåsbara späckhuggare där och ockuperade våran fina lilla strand.
Det var svinkallt i vattnet och jag fick ett smärre hjärtstillestånd när jag fick panik och doppade mig för att hinna före J.

Jag ska vara kreaktiv idag. Sy om grejer. Skapa grejer. Inte facebooka. Skapa.
Jag återkommer med resultatet..


Kom igen då!

Jag är sjukt pepp på maskerad. Och har varit det hur länge som helst, kan ingen ha maskerad? Jag vill gå på maskerad.
Jag har inte så mycket kompisar, så jag kan inte ha en. Så någon måste bjuda mig. Jag vet ju redan vad jag ska vara.
Kom igen då!

Jag väntar..

Grattis migsjälv!

Midsommarhelgen bjöd ju på kasst väder. Men jag och babyboo drog oss upp mot Dalarna. Jockes mormor sa "åh jocke så firar du midsommar på klassiskt sätt" haha.

Och med midsommar så kommer ju alltid min födeseldag. Den här gången var det den 22:a.

22a gången man missade ett kalas för att alla var borta.
22a gången man var sjukt nöjd att man inte fyllde på vintern.
22a gången man fick jordgubbstårta.
1a gången man hade världens bästa bf brevid sin sida.

Han är endastående. Herregud. Titta bara;



EN LUFTBALLONGSFÄRD!!

Uppsalatown

Spontant och bra drog vi ju till Uppsala. Jag var så extremt cityvan att jag lyckades hitta enda till Mary's dörr.
Hon böj på finmiddag, middagen avnjöts i äkta parmiddag-style.

Vi kickade guitarhero efter maten och snackade skit.
Jävligt kort ínlägg men poängen med det hela var att det var jävligt najs att träffa M, sjukt länge sen och att vi borde göra det oftare!


Me and bobo påväg till Uppsala. I TOTALLY LOVE MY BF!!

Uppsalatown here we come!

Snart dra jag och min babyboo Jay till Uppsala. Vi ska dit och träffa Mary the fucking hairy fairy! Aslängesen vi träffades ju!
Vi träffades mer när jag bodde i falun än när jag bor här, 30 min bort med tåg. Ändring på det!

Dock gör ju detta väder att man blir superdeprimerad och knappt vill gå utanför dörren, men världens bästa peppade mig! så nu är jag på gång :)

Idag har jag vart på Dalarö och haft "förflyttningskurs" det flummade ur rätt bra, imorgonen började i kaos i och med att jag höll på att missa bussen och de går bara 1 gången i timmen. Så jag fick kubba som fan och så visste jag att jag skulle träffa Sofia på bussen, så när jag kom på bussen jag ba; är sofia på bussen?!
Busschaffören tittade på mig som om jag vore ett pucko. Jag sa att jag skulle ringa Sofia och kanske hoppa av vid nästa hållplats.
När jag tog upp telefonen hade jag fått ett sms att Sofias mamma glömt att hon lånat ut bilen och hade fått låna grannens så Sofia skulle så skjuts ända ut, haha. Värsta soppan!

Efter kursen var slut drog vi nere till Dalaröby, det var väldigt litet. Och åt en svindyr macka på ett mysigt sommarcafe, som egentligen bara är till för människor med massa pengar som har råd att ha landställe på Dalarö.
Men vi skrapade vi våra tomma pungar och fick ihop till lite krubb.

Nu måste jag göra det sista innan jag ska ta bussen till Handen och gå på glasbanken.
Vi ses!


.

Du lilla plutten, jag lovar dig promoe är cool. Speciellt mammas gata.






I WENT INSANE!



OHYES! Igår var jag sus och annelie på grönan.
Vi ställde oss i kön till insane precis när vi kom in, 55 min senare satt vi fastspända redo för att, dö.
Sus sa att hon träffade gud på vägen upp, haha.
Det mest tråkiga med det hela att var att den faktiskt inte var så insane, jag hade förväntat mig mer. Jag hade gärna åkte den en gång till men kön stoppade oss.

Men vi forsatte vidare till vilda musen och den var ju sjukt rolig! Den hade jag inte åkt förrut. Sen fettade vi fish n chips. Och jag satsade och VANN!!! 2 kg marabouchoklad, herregud, haha.
Jag gav bort massa till Joel, Stefan och Jocke men det ligger fortfarande en hel trave i kylen. Tur att de håller ett tag, haha.

Och självklart träffade man på en kändis, i det ack så kändistäta el stockholmia (i love it)
I give you TILDE DE PAULA ink. man och barn.


OHOHOHOH! spännande!

Banana-man



Nog för att vi alla kvinnor strävar efter "de välhänga männen"  Men någon måtta får det väl vara för våra stackars baconroser?

RSS 2.0